9 Frank Lamm gitaar coach

Frank Lamm

Frank Lamm studeerde klassiek gitaar aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, en behaalde daar de diploma’s voor docerend- en uitvoerend musicus. Als docent is hij al bijna 25 jaar verbonden aan het Kunsten centrum Waalwijk en het centrum voor de kunsten de Aleph.

De liefde voor het docentschap kreeg Frank tijdens de 10 jaar dat hij zelf leerling is geweest op de muziekschool CMD in Waalwijk. Één jaar hospiteren bij Jack Gooyaerts en één jaar stage bij Enno Voorhorst creëerden het fundament voor zijn huidige lespraktijk en interesse in de pedagogiek. Verder volgt Frank regelmatig verdiepende cursussen tijdens de EGTA (vereniging van professionele gitaardocenten) studie dagen. Hij is al sinds 1994 lid van de EGTA.

gitaar coach

Gitaar leren spelen doe je zelf”. Wat ik daar mee bedoel is dat je zelf de uren achter de gitaar moet maken. De vaardigheden en de taal eigen maken. Alleen heb je daarbij goede begeleiding nodig, een coach. Dat kan ik je bieden. Goede begeleiding in de ontdekkingstocht van de muziek en de gitaar.

Samen ontdekken, werken, verwonderen, voelen, beleven en genieten.

Zowel leerling als docent! vandaar les MET lamm”.

Ontdek meer over Frank’s uitvoerende praktijk als Gitarist, in de Roadshow,in Colours of the guitar, als voorzitter van de Gitaarsalon Loon op Zand, als Penningmeester van de GuitarCanon, Duolisme gitaarduo.

6

Pictures